Младите, Спортот и Македонија

Вообичаено, кога ќе стане збор за спортот, првата помисла што му доаѓа на просечниот човек е забава, хоби. Но, спортот е многу повеќе од тоа, суштински тој претставува начин на живот. Спортот како игра или како физичка активност, зазема значајно Read more…

en_USEN