Професионална обуки за нови и веќе постоечки персонал во областите:

Масери со интернационално признати и верификувани дипломи, способни да одговорат на желбите на клиентите и новите трендови;
Спа Терапевти со интернационално признати и верификувани дипломи обучени за традиционалните и новите техники во спа третманите;
Спа Супервизори онлаин обука и работа со ментори. Програмата е изработена според стандардите на Интернационалната Спа Асоцијација ISPA;
Фитнес Инструктори со интернационална и верификувана диплома, обучени да одговорат на барањата на секој клиент од програми, исхрана, безбедност во работа, комуникација мотивација;
Програма за Спа Менаџери и Фитнес Менаџери стартуваат од следната година. Програмите целосно ги задоволуваат сите светски стандарди.

Обука за постоечкиот персонал во хотелите во областите:

Резервации, Продажба, Промоција, Безбедносни стандарди, Протоколи итн, по барање на клиентите;

Изготвување на Стандардите Операциите и Процедурите за секој хотел индивидуално;
Изготвување протоколи за третмани

Креирање на индивидуален спа концепт

Нудeње третмани инспирирани не само од локалната култура, туку и од меѓународните трендови;
Изработка на мени, брошури, промотивен материјал;
Споделување искуства во Спа Велнес и Фитнес индустријата;
Споделување искуства од нашите експерти кои доаѓаат од областа на хотелиерството и имаат огромно искуство во велнес и спа и фитнес...
Еарантирање постојаност и усогласеност;
Екипирање на спа велнес и фитнес центри, следење на квалитетот на производи, услуги и опрема;
Консултации за избор на изведувачи, производи, опрема, персонал...

mk_MKMK