Станете Сертифициран Спа терапевт

Верификивана програма УП 1 бр. 10-43/2020

Области на учење:

Курсот е дизајниран да им понуди на кандидатите најсеопфатно знаење и обука за Спа-терапите и ефикасно да можат да се вклучат во спа бизнисот ширум светот. Обуката е верификувана од Центарот за образование на Р.М УПбр. 10-43 и IMF

Наставата е (теорија и практика). За време на обуката, учениците учествуваат во процесите на: примање клиенти, подготовка на простор, опрема, додатоци и производи за работа, обезбедување услови и користење услуги за спа терапии и нега за убавина,

Области на учење:
Принципи на претпазливост и контраиндикација на секој третман
. Припрема за секој третман протоколи и стандарди, Ковид-19 безбедност и заштита во спа, Етика, Комуникација, Продажба

 • Пилинг на тело
 • Маска на тело
 • Медоватерапија – детоксикација на тело-Honeytherapy
 • Масажа со вулкански камења
 • Чоколадни третмани
 • Антицелулитни програми
 • Кобидо Јапонска масажа на лице

Времетраење на обуката: 210 часа

Ние помагаме во ангажирање преку нашата програма за вработување или отворање на ваш сопствен салон.

Услови на влез:

 • Кандидатите треба да имаат завршено најмалку средно стручно физиотерапевт , физиотерапевтски техничар или козметичар или курс од најмалку 160 часа училиште за масажа, од верификуван центар опфаќајќи програма за обука на Спа терапија.
 • Наполнети 18 години
 • Часовите се изведуваат секоја Сабота/или со договор помеѓу обучувачот-ученикот
 • Часовите се изучуваат на македонски или англиски јазик
 • Price 27000 den including theoretical and practical exam *all rights to the price and price change are in the jurisdiction of swam

Запишете се на програмата за Спа Терапевт, на која по завршувањето на обуката се доделува сертификат за секоја обука оделно

Лиценциран предавач

БИДЕТЕ ПРИЗНАЕНИ БИДЕТЕ ОФИЦИЈАЛНИ!

SWAM ЧЛЕНКА НА :

mk_MKMK