Ние не сме агенција за вработување,

Но ние ја имаме најголемата база за спа и фитнес слободни позиции, и ги поврзуваме Спа и Фитнес работодавците со нашите членови и студенти !

SWAM како членка на домашни и интернационални организации и компании нуди можности за напредок во кариерата, вработување или отварање на сопствен бизнис. На своите членови и идните работници по завршување на обуките според сопствените желби можат да се приклучат на програмите за:
Практикантство - Практиканство во позната компанија за здобивање на потребното искуство во работата, кој се спроведува преку Агенцијата за вработување на РСМ, SWAM и компанииите.
Отварање на сопствен бизнис- Преку грант од Агенцијата за вработување, а ние ќе ви помогнеме како сигурно да започнете ,како да се поврзите со компаниите кои нудат опрема и матријали по најповолни цени.
Работа на најдобрите интернациони крузери со одлична заработувачка
Работа во Грција и Кипар- – На најпознатите туристички места и хотели како и најголемата спа и велнес компанија во Европа
Работа во Арапските земји
 

И МНОГУ ПОВЕЌЕ...

SWAM постојано ги проширува своите дејности и ке се трудиме да ви ги претставиме и донесеме најпознатите компании во светот на Спа&Велнес &Фитнес
Станете дел од второ најбрзо растечката индустрија во светот.

mk_MKMK