НАЈДОБРОТО СПА БИЗНИС ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ИДНИОТ СПА ЛИДЕР.

БИДЕТЕ ПРИЗНАЕНИ БИДЕТЕ ОФИЦИЈАЛНИ!


Спа бизнис образованието од SWAM го нуди единствениот сеопфатен курс за управување со спа центри и тоа целосно online.

 • Комплетно образование за спа менаџери специфично за индустријата спа и велнес
 • Наставна програма заснована во студии на случаи во реалниот живот создадена од тим на водечки индустриски експерти за развој на спа центри
 • Личен ментор во обуката посветен на помагање во курсот за управување со спа центри
 • Ексклузивна онлајн заедница каде што можете да научите и да комуницирате со колегите студенти

ШТО ЗНАЧИ ОБУКА ЗА СПА МЕНАЏЕРИ

Обуката за спа менаџери е едукативна програма, подготвувајќи ги професионалците во спа индустрија, како што се спа терапевти масери, рецепционери или супервизори, за работа во спа-лидерска позиција како спа менаџер.

Ви ги обезбедува сите основни знаења, напредни вештини, алатки, стратегии и инспирација што ви требаат за да можете да ја издигнете својата кариера во спа индустријата и да станете исклучителен спа-менаџер или да управувате со сопствен велнес центар со сигурност и леснотија.

Запишувајќи се на обуката за спа менаџер во SWAM , ќе добиете:

 • Солидна основа за стратешко планирање на спа центрите
 • Запознавање на современото спа-искуство и неговата еволуција
 • Запознавање со тоа како да ги идентификувате сегашните и потенцијалните трендови
 • Познавање на мало продажба и цени
 • Запознавање како да го зголемите профитот преку мало продажба
 • Разбирање од визуелен марчендајзинг, попис на производи и архивирање
 • Бизнис план и вештини како да креирате усшешна приказна
 • Тактики за спа менаџирање
 • Начини за зголемување на продуктивноста

ЗА КОИ Е НАМЕНЕТА ОБУКАТА ЗА МЕНАЏЕРИ

Обуката за спа менаџери е креирана за :

 • Сопственици на спа центри, велнес центри кои сакаат издигнување на сопствениот бизис на највисоко ниво
 • Спа менаџери и асистенти кои бараат поголемо знаење и тренинг
 • Спа професионалци кои сакаат да научат како успешно да водат и да инспирираат тим
 • Спа терапевти, масери козметичари, и одржувачи на хигиена во спа кои сакаат унапредување во кариерата
 • И за прилично секој што едноставно сака да совлада маркетинг, продажба, финансии, лидерство, човечки ресурси, услуги на клиенти или деловно планирање во рамките на спа-индустријата

БЕНЕФИЦИИ ОД SWAM ОБУКАТА ЗА СПА МЕНАЏЕРИ

Знаеме што е потребно за да успеете, а со запишување на обуката на SWAM за менаџирање со спа центри преку Интернет, ќе имате корист од:

ЛИЧЕН МЕНТОР:

Веднаш по запишувањето ќе ви биде доделен ментор на обуката кој ќе ве поддржува во текот на целиот курс. Вашиот ментор има долгогодишно претходно искуство во спа индустрија и ќе ви биде достапен кога и да ви треба во врска со разбирање задачи, одговарање на прашања и повратни информации.

УЧИ КОГА САКАШ И КАДЕ САКАШ:

Една од главните придобивки на SWAM обуката за управување со спа центри преку Интернет е дека можете да го завршите во свое време - секогаш кога одговара на вашиот распоред и каде и да сакате. Додека повеќето од нашите студенти дипломираат за неколку месеци, целосно зависи од вас да одлучите со какво темпо сакате да научите. Вашиот ментор за обукјата ќе одговара на темпото што ќе го изберете.

УЧЕЊЕ ЧЕКОР ПО ЧЕКОР :

Обуката е составена од 5 модули

КЛИЕНТИ

МАРКЕТИНГ

ВРАБОТЕНИ

БУЏЕТИРАЊЕ

СПА ДИРЕКТОР

ШТО ДОБИВАТЕ ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ОБУКАТА?

По завршување на Обуката за спа менаџери вие ќе добиете:

 • Совладување на маркетинг, продажба, финансии, лидерство, човечки ресурси, услуги на клиенти или деловно планирање во рамките на спа-индустријата
 • Добивате вештини, самодоверба и искуство за успешно водење на спа центар или велнес центар
 • Научи како да водиш сопствен независен спа-бизнис
 • Откривате најдобри практики во врска со тоа како да управувате, да водите и да инспирирате тим
 • Здружени и поврзани со растечката меѓународна спа заедница за деловно образование, студенти и дипломирани студенти - каде што ќе можете да добивате повратни информации, да соработувате, да барате увид во индустријата и да споделувате можности за работа
 • Добивате сертификат за спа менаџер програма што ја потврдува вашата стручност во управувањето со спа центри од SWAM како светски признат лидер во спа индустрија.

НАЈДОБРОТО СПА БИЗНИС ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ИДНИОТ СПА ЛИДЕР.

ПРОГРАМА ЗА СПА БИЗНИС ОБРАЗОВАНИЕ

Продлабочена Интернет програма за управување со спа центри што нуди најсеопфатни алатки, инспирации и стратегии за вашиот бизнис и за развојот на сопственото лидерство. Овој флексибилен курс ви овозможува да учите каде и да сте и кога и да можете да. Без разлика дали сте сосема нови во индустријата Спа & Велнес или веќе работите како Спа Менаџер и сакате да стекнете нови вештини и да напредувате - овој курс ќе ви донесе големи придобивки.

Целосната програма ќе ве научи на сите клучни чекори за да станете успешен спа-менаџер и ќе ве води во вашата избрана кариера.

Обуката е создаден од искусни индустриски експерти со големо искуство во работењето, ориентиран кон пазарот и се ажурира годишно за да ја рефлектира оваа индустрија која постојано расте и се развива.

Програмата е верификувана и меѓународно призната. Вашиот ментор е верификуван тренер. Целокупната програма е според највисоките светски стандарди и трендови.

Контакт не денес да се запишеме во нашата програма за онлајн бизнис едукација за спа менаџери.

info@swam.mk

mk_MKMK