[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За СВАМ

Спа и Велнес Асоцијацијата на Македонија (SWAM) е регионална организација, основано во 2020 година од сопственици на деловни активности и професионалци кои работат во Спа и Велнес и Фитнес индустријата. Како Асоцијација подготвивме програми за професионална обука за вас, верификуванани од Светските институции за верификација кои се наши партнери. Со завршување, ќе се здобиете со знаења и квалификации за вработување и самовработување во втората најбрзо растечка индустрија Спа, Велнес и Фитнес ширум светот. Ние ги промовираме и заштитуваме добрите деловни практики, комуникација, мрежно поврзување и соработка меѓу членовите и со други организации за надградба на стандардите во индустријата. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

    МАСЕР ЗА КОЗМЕТИЧКА СПА И ВЕЛНЕС МАСАЖА

    ден24000

  • Курс
  • Материјали за учење
  • Диплома
  • Пријави се

[ninja_tables id=”527″]
mk_MKMK