БИДЕТЕ ПРИЗНАЕНИ БИДЕТЕ ОФИЦИЈАЛНИ!

ДРЖАВНО ПРИЗНАТ СЕРТИФИКАТ ВАЛИДЕН ЗА ЦЕЛ СВЕТ
Верификивана програма ,,Центар за образование на возрасни" Бр.10 - 69/20

Дали сте заинтересирани да студирате по што ќе можете брзо и лесно да се вработите или самовработите во второ најбрзо растечката индустрија . Запишете се во Програмата за стручно оспособување SWAM,

Програма:

 • Анатомија
 • Физиологија
 • Вежби за мускулни групи
 • Видови на фитнес опреми
 • Истегнување
 • Програми
 • Фитнес концепти
 • Издржливост
 • Билдање на мускулатура
 • Фитнес нутриционизам
 • Режими на диета
 • Суплементи
 • Опрема

Програмата за обука на фитнес инструктор може да ја преземете

Датумите на обука се утврдени за секој ученик поединечно според вашето слободно време! Нов курс започнува секоја недела. Курсот се одржува секој ден со минимум 3 часови дневно, или по договор со обучувачот. Програмата е по Европските стандарди на стручна квалификација EQ Ниво 3, и е екомбинирана. Теоретскиот дел се изведува на софистициран онлаин начин и можете да учите кога сакате, кога можете во секое време.Теоретскиот дел се изведува со лиценцирани предавачи кој се ваш ментор во учењето.

ТЕОРЕТСКА ОБУКА
Теоретската обука се спроведува целосно на Интернет, што им олеснува на учениците, бидејќи не е потребно присуство на лице место.

ТЕОРЕТСКИ ИСПИТ
После теоретско обучување ученикот полага и теоретсо совладување на материјалот.

Цената за теоретски испит изнесува 600 ден, за секој обид и се плаќа пред полагање на испитот.

ПРАКТИЧНА ОБУКА
Практичната обука се спроведува во групи од најмногу 2 лица, за поефикасна обука. Го водат квалификувани наставници со долгогодишно искуство во фитнес индустријата во Македонија од различни специјалности. Практичната обука се спроведува на лице место, во базата за обука на две локации Тор џим Гевгелија и Зис џим Кавадарци.
За време на обуката, учениците треба да спроведат тренинг кој се состои од 30 тренинг сесии во фитнес клуб..
Обуката се одржува во фитнес клубовите каде учениците имаат слободен пристап за периодот на курсот.

ПРАКТИЧЕН ТЕСТ
По завршување на практичната обука, ученикот треба да положи и практичен тест, кој се изведува на местото на обуката.
Ученикот кој не положил, има право да се пријави после најмалку 2 недели од последното полагање, според слободните термини на СВАМ.
Цената за практичниот испит изнесува 600 ден, за секој обид и се плаќа пред полагање на испитот.

УСПЕШНО ЗАВРШЕНИ
Обуката се смета за завршена по завршување на теоретскиот и практичниот испит успешно.

Времетраење: 210 часа

Локација: Zis Gym Кавадарци, Thor Gym Гевгелија

ЦЕНА
Цената на обуката вклучува:

 • Пристап до платформата за учење
 • Практичен и теоретски тренинг со верификувани предавачи
 • Слободен влез во фитнес центарот за време на обуката
 • Европски сертификат
 • Државно верификуван сертификат
 • Цена 27000 мкд ( цените се промотивни)

Услови на влез: Наполнети 18 години,Завршено најмалку три годишно средно образование

Лиценциран предавач

ПРИДРУЖИ СЕ

КАКО ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ!

Назад » 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ

 • Копија од завршено средно образование Диплома
 • Копија од лична карта /личните инсформации служат само за административни работи. СВАМ гарантира за безбедноста на информациите
 • Потпишан договор за обука 
 • Уплата за обука

Запишувањето може да го извршите со испраќање на документите на e-mail: info@swam.mk, или дирекно во канцелариите на СВАМ, ул: 7 Ми Ноември 50A - Пионерски дом, 91480 Гевгелија


mk_MKMK