Конкурс за стипиндерање на млади невработени лица од Општина Гевгелија

Oпштина Гевгелија, врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка со невладината Спа и Велнес Асоцијација на Македонија СВАМ, објави конкурс за доделување стипендии за 4 ученика кои ќе се здобијат со стручни квалификации во програмите на оваа организација. Со стипендиите на учениците им се овозможува бесплатно стручно оквалификување за масер Прочитај повеќе…

СПА ФИТНЕС И САЛОНИ ЗА УБАВИНА СТАТИСТИКА

According to the data available to Spa and Wellness, Association of Macedonia and data from the Central Registry and the Statistical Office on the territory of the Republic of N.Macedonia are registered.1730 fitness, wellness, Pilates and aerobics staff as well2500 employees in beauty salons, beauty salons, spa beauty salons and Прочитај повеќе…

mk_MKMK