СИТЕ ЗА СПОРТ

Регионална програма за локална демократија на Западен Балкан 2 ReLOaD2 СИТЕ ЗА СПОРТ е проект на SWAM кој се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 – ReLOaD2 финансирана од Европската унија (ЕУ) во партнертство со Општина Гевгелија а ја спроведува Програмата за развој Прочитај повеќе…

ВАЖНИИ РАБОТИ ДА СЕ РАЗМИСЛИТЕ ПРЕД ДА СТАНЕТЕ ИНСТРУКТОР ПО ФИТНЕС

Фитнес-кариерата може да биде многу привлечна (и обично започнува со многу придобивки како бесплатна картичка за фитнес), но потребно е многу повеќе за да станете успешен тренер за фитнес, што повеќето луѓе не го знаат.За да ви помогнеме да одлучите дали сакате да добиете сертификат, прашавме некои од нашите студенти Прочитај повеќе…

Our Members

ФЕРИЈАЛНА ПРАКТИКА

Спа и Велнес Асоцијацијата на Македонија SWAM, и центар за професионални обуки е првиот на Балканот кој во обуките за Масери, Спа терапевти, Спа Менаџери, Фитнес инструктору нуди можност за Феријална Пракса во нај- познатите компании . Зошто е тоа важно? ПРИДОБИВКИ ОД ФЕРИЈАЛНА ПРАКТИКА СТЕКНУВАЊЕ ИСКУСТВО НА РАБОТНО МЕСТО Прочитај повеќе…

ВНИМАВАЈТЕ!! НА ЛАЖНИ СЕРТИФИКАТИ И ДИПЛОМИ. ,,Со едукација нема импровизација"

The Macedonian education system is modern in accordance with European and world policies. On the education market, there are international, state, private schools,and each of which wants its program to be attractive and harmonized with the needs. Education is undergoing a lot of changes in recent years. There is still Прочитај повеќе…

МОЖЕ ЛИ СПА ИНДУСТРИЈАТА ДА ГИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СО НЕДОСТАТОК НА ПЕРСОНАЛ!

Good news and bad news: The good news is that the spa industry continues to grow at an amazing rate, thanks in large part to the growing global interest in wellness, and to continuing advances and discoveries in health and beauty. In August, ISPA reported that the number of global Прочитај повеќе…

mk_MKMK