Македонската Спа и Велнес Асоцијацијата СВАМ, има изработено прирачник за Спа и Корона-19, Стандарди, Операции и Процедури за ре-отварање на спа капацитетите коj е изготвен во соработка со Globalwellnessinstitute. Прирачникот нема за цел да ги менува вашите политики но служи само како помош. Ние како Асоцијација го дистрибуираме бесплатно на сите спа и велнес капацитети во земјата, и исто така може да се симне на линкот. www.swam.mk.

Категории Корона-19 СОП

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMK