Д-р по медицина,физиотерапевт акупунктуролог со долгогодишно искуство во професијата и претприемништво.
На програмата за масажи и спа , предава на следниве теми: Анатомија и физиологија, Масажи и техники,принципи на контраиндикација при масажи,масажни техники на лице
Има завршено
 2004-Општа медицина на Универзитетот во Одеса-Украина
2005-Спа терапии и Масажи-Москва-Русија
2007-Антицелулитни масажи и обликување на тело-Киев
2008-Третмани со јачмен како основа за реуматски заболувања-Киев-
2010-Миофацијални третмани на лице-Киев Украина
2011-Нутриционизам и Саногенеза –Атина Грција
2011 Лимфна дренажа на лице-Атина Грција


Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMK