Aleksandar Mendov
Александар Мендов

Основач и Тренер

Повеќе од 10 години интернационално искуство во пет ѕвездени хотели,ресорти, во Спа Велнес и Фитнес индустријата, управување со хотели , тренер и оперативен спа и велнес Менаџер. Искуство во сите области на спа-операции и развој од деловно планирање, финансии, системи за управување со квалитет, ефективно известување, креативно решавање на проблеми и развој на концепти. 2012 година на специјалната конференција во Kјустендил - Бугарија награден за уникатност во спа. Завршен Медицински универзитет - Факултет за Кинезиотерапија во Софија , магистерски студии Масажа и Фитнес. Успешно завршена програмата за обука на Спа супервизори на меѓународна асоцијација за спа ISPA во САД и програма за менаџирање со спа ,велнес и фитнес на меѓународна програма на CIDESCO –Ontario Canada. Во 2019 година ја објави авторската книга „The Best Spa promotional ideas“


Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMK