СПА ПРИРАЧНИК – КОВИД 19

Безбедноста и санитаризацијата во Спа бизнисот се неопходни за здравјето, спречувајќи инфекции и подобрување на целокупната благосостојба на вработените и гостите. Упатствата развиени во овој документ беа создадени за да се обезбеди сеопфатен совет за Спа операциите ширум светот за време на пандемијата на КОВИД-19. Имајќи ги предвид овие предизвици, … Continue reading СПА ПРИРАЧНИК – КОВИД 19