Our Members

ФЕРИЈАЛНА ПРАКТИКА

Спа и Велнес Асоцијацијата на Македонија SWAM, и центар за професионални обуки е првиот на Балканот кој во обуките за Масери, Спа терапевти, Спа Менаџери, Фитнес инструктору нуди можност за Феријална Пракса во нај- познатите компании . Зошто е тоа Read more…

Конкурс за стипиндерање на млади невработени лица од Општина Гевгелија

Oпштина Гевгелија, врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка со невладината Спа и Велнес Асоцијација на Македонија СВАМ, објави конкурс за доделување стипендии за 4 ученика кои ќе се здобијат со стручни квалификации во програмите на оваа организација. Со стипендиите Read more…

KARAGIANIDI OLGA

Doctor of Medicine, Physiotherapist Acupuncturist with extensive experience in the profession and entrepreneurship.In the Massage and Spa program, she teaches the following topics: Anatomy and Physiology, Massages and Techniques, Principles of Massage Contraindication, Massage TechniquesIt’s over 2004-General Medicine at the University Read more…

en_USEN